KOFFIE THEE & ZO

Geniet in onze winkel in Vlaardingen van heerlijke, verse koffie, diverse smaken thee en proef onze overheerlijke bonbons. Kom eens langs in onze winkel!

GENIET VAN HEERLIJKE KOFFIE

De branderijen waar Koffie Thee & Zo Vlaardingen van afneemt zorgen dat de bonen goed getest en geproefd worden voor het branden. De koffiebonen die wij verkopen zijn zorgvuldig op ambachtelijke wijze gemaleerd en gebrand.

ONTDEK ONS THEE ASSORTIMENT

Bij Koffie Thee & Zo Vlaardingen kunt u thee los kopen per 100 gram, ook vind u alle benodigdheden om de thee zelf thuis te zetten. Naast de losse thee verkoopt Koffie Thee & Zo Vlaardigen ook theezakjes Dilmah, Yogi Tea, Twinings en Pu-Erh.

DE LEKKERSTE CHOCOLADE

Welke chocolade is te koop bij Koffie Thee & Zo Vlaardingen: Er worden bonbons verkocht die u zelf kunt samenstellen, er is keus uit meer dan 20 soorten. Ook worden er bonbons op basis van Stevia verkocht. Kom snel langs!

KOM NAAR ONZE WINKEL

Bestel nu onze heerlijke producten!

Bestel ook onze heerlijke producten direct via onze webshop. Heeft u interesse in onze producten? Kom dan langs in onze winkel in Vlaardingen of bestel deze op onze webshop.
WEBSHOP